Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Söndertuggade käkar
Jag skulle nog inte ha suttit
och tuggat så där länge på
mitt tuggummi som jag gjorde
Men tankarna lät mig
komma bort från omvärlden
för en kort, kort stund
Solen skiner
Jag kan se hur molnen
rör på sig
Vinden dansar i trädens
alla löv
Jag tar ett djupt andetag
Det luktar nyklippt gräs
Och jag hör hur fåglarna
sjunger
Sommar, det är sommar




Fri vers av Jo-hanna
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-31 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna