Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samma nytt. Behringer. Malmöitisk sangria:

 

 

Burundi ( faddimansvin 184 spänn 3 liter låda )

Tranbärsdryck ( Coop 23 kr lit )

( ev också delat med svartvinbärsdryck, ( sladd från förra helgens transit )

is

Svenska Akademin

http://www.youtube.com/watch?v=zDpN70k3izk&feature=related

 

Tja..allt e väl ovalt 

 

eller ?

 

* dansar *

 

 

 




Övriga genrer av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 395 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-01 20:00



Bookmark and Share


  glittertindra
vrider upp volymen...
2009-08-02

  sistermoon
*klappar takten* =) =)
2009-08-02

  etthjärtaäralltidrött
måste testa, får köpa in drycken bara!
2009-08-01
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#