Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnlös

utan komma
utan punkt
utan mening
blev en mening till
då avslutat kapitel
talades flytande
för att glömmas
och förintas
längst där nere
på sidan
låg en ros mitt i
att multna




Övriga genrer av bipolär2
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-02 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bipolär2
bipolär2

Mina favoriter
När änglar dör