Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Därför tror jag myten om blondiner uppstod...


En liten blondin...

Hon såg ut genom föstret
en liten späd blondin

tänkte efter mönstret
varit som en melodi

Han sade hon var vacker
men inuti någonstans

fanns hans längtan till frihet
med all charm och elegans

Hennes nätta steg var vunna
hennes värld en fallen ridå

Han tog nya steg mot världen
såg över axeln åt hennes nivå

Men den lilla blondinen
var inte dum ialla fall

hon tänkte ut en räkning
såg sitt nya kall

Att forma hela livet
till en stark nyans

av det som hade varit
en skör tråd i hennes glans

Så gick hon ut i världen
blev starkare var dag

Men han, var tog han vägen
skulle de mötas efter ett tag

Hennes styrka var som solen
hans svek var minnet blott

när de möttes mättes solen
i ett moln där han förråtts ...








Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-02 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna