Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silverfors

Vibrerar med tystnadens klokhet
i stillhetens strålglans,
doftar fridens melodi
utanför vindens skal.




Fri vers av Håkan Barck
Läst 479 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-03 20:16



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Jag har aldrig mediterat på riktigt, bara på mitt egna flummiga sätt, men meditation är vad jag känner inför din fina text.
2015-06-22

  Linda CH VIP
En vacker meditativ text.
2015-01-21

  aol
Betyg trea
2015-01-16

  aol
Gillas bra skaldat vännen
2015-01-15

  Hestia VIP
Fint. Poetiskt. Förmedlar lugn. Gillar särskilt "vindens skal".
2015-01-09

  The Red Crow
meditation i månljus vid vindsmekt strand. ett tillstånd som förvandlar tid och rum till ogiltigt och irrelevant nonsens.
2014-01-16

  ResenärGenomLivet VIP
Lugn och stämningsfull...
2013-07-08

  issac.a.m
Gillar..
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Barck
Håkan Barck