Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom nuet

Tar sats och iväg
Springer från dig
fort bort från början
mot målet
springer i panik
mot något annat
i fullständig smärta
springer jag bort
in i armarna hos någon Annan
Lösgör brännade het arm
Springer ut
bort från slingrande
krävande orkeslösa
Armar
muskler
kapitulerar snart inför syran som tär
förtär inom mig
bränner sönder köttet
vill bort från dig ...
vad finns bortom målet?

 

 

Jacqueline




Fri vers av jacqueline
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-03 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline