Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pumpar adrenalin

Pumpar adrenalin
andas tungt
långsamt in
Dunkar
landar lätt
madrassmjuk
Fjädring gnisslande i takt med vinden
och Du,
smekning mot kinden
medlidsamt farväl
Rör lätt med handen
du vet, allt det där som aldrig sägs
måste ut nu
Kämpa oss upp nu
annars försent.

 

Jacqueline




Fri vers av jacqueline
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-03 20:52



Bookmark and Share


  peter markurth
fint rinnande ord bildar dina sanningar, bra
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline