Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den slutgiltiga lösningen

Uniform, konform, norm.
Häll vatten i dess springor, och sprickor.
Invertera budskapen.
Se dem förintas av den rådande värdegrundens istid, tunnelseende.
När isen expanderar, söndrar, och förstör.
Spränger den svenska folkhemsprotestantsjälen åt helvete!




Fri vers av Joel Munther
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-04 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joel Munther
Joel Munther