Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korrumperad Kärlek

Jag trodde
Du hade satt mig
på en Piedestal
Men Djupt Ord
orddjupt
in i min mun
kastade du över mig och gick förbi
Förtryckte men älskade
Förryckt
Korrumperad Kärlek
det enda du gav
Smält... Samman
sammansmält till en förtorkad frukt
Resterna av
Resten av Mitt Liv.

 

Jacqueline




Fri vers av jacqueline
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-04 20:13



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket tragiskt, personen ifråga har inte förstått innebörden av piedestalsättningen, ty en piedestalsättning är för evigt. Kärleken måste vara ren.

Oavsett vad hon gör, sitter hon kvar.
2009-09-17

  peter markurth
håller med föregående talare
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline