Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skarven

Jag sväljer dig och spottar ut
Hel
I havsbandet leker skarven
och skitar ner
och förkastar
Kastar upp
Landar intill mig
Jag räds
men den ser
glassvarta kulögon stirrar ner
Äcklar mitt Jag
Drar spetsen över min arm
Jag kvävs
Jag sväljer dig och spottar ut
Hel
ligger du bredvid när jag äntligen inte berids av Maran mer...

 

Jacqueline




Fri vers av jacqueline
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-04 20:19



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Gillar din skarv. Men, och det här är bara en ide. Tror din text skulle bli bättre av att ta bort versalerna och att det gavs lite luft mellan raderna ibland. Men det är jag det.
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline