Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

könlös kärlek

könlös, lönlös

jag tänder bara på hermaphrodism
och jag tänker bara på kannibalism
hur vi åt muskler, hur vi åt av varandra

jag står inte ut med det
att all hud är så hel,
och ren
vit och slät

jag passar inte in här


jag känner mig ren när
våra kön driftar
och jag dricker white russian

svetten kittlar armhålan
och mitt hjärta dunkar
mitt kön dunkar

"vad är det som håller oss kvar här, i livet, alltså?"
båda visste svaret, vågade bara inte säga det

"ingenting"




Fri vers av Butterfly bullet
Läst 356 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-04 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Butterfly bullet
Butterfly bullet