Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dramaten!

Dramaten gör folk.


Hon drog dramaten så dramatiskt så att hennes man dog av maten på faten.

Vardags dramatik hon blev sig aldrig lik




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-05 12:40



Bookmark and Share


  Cris
haha.. underbar
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin