Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt annat en människa

Ge mig hundens fyra ben
Kattens vighet
Grävlingens mod

Eller

Björnens styrka

Eller

Myggans envishet

Ge mig nått som inte tänker




Fri vers av Marjavaara
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-05 17:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns en kraft som övergår mänskligt förstånd.
2009-08-05

  Popcorntankar
Klockren!
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara