Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

text två



udda kärleksförklaringar
vill du göra barn med mig?

intensivt snömosigt
hela natten igenom

tiden räcker inte till




Övriga genrer av rebekka
Läst 277 gånger
Publicerad 2005-10-05 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebekka
rebekka