Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fundering...

 

 

som
vän betraktat
vet jag

att jag håller måttet

som
kvinna, partner och mamma

likaså

 

det är som människa
jag börjar 
undra

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 282 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-08-05 22:37



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Nää, sluta undra! Helheten kan inte bli nåt annat än en ljuvlig människa. Nyckeln är skrattet vet du väl, den snabbaste kommunikationen, funkar inte det så funkar inte annat heller.

Stor kram, du superskickliga kommunikatris!
2009-08-06

  stella
Låter väldigt moget... :)
2009-08-06

  Elaine.S VIP
hmm , ja, håller man måttet som människa, den där människan som finns här på jorden ett tag och som lever för sig själv och för andra...och ständigt känner, att det finns väl något mer...vad är detta mer?? Allt hör ihop men ändå inte, det finns ett litet rum som bara är människan, det tror jag, som ska möta nya saker och händelser, vi är liksom inte helt färdiga längs vägen...det är spännande, så tänker jag när jag läser dina ord, det känns gott, inför denna nya dag.
2009-08-06

  Bjarne Nordbö
Då är vi åtminstonde två.
2009-08-06

  Björn Karlsson
Enkla viktiga ord som sätter sig fast på nätninnan.
Enkelhet, lätthet, tyngd. Bra poesi
2009-08-06

  micke marin
jamen va f-n! förlåt men jag skrattade när jag läste.. det blev ju en sån överraskande avslutning..
Tror vi alla funderar.. kanske är det det som var komiskt.. igenkännandet.
2009-08-05

  Lena Renman
Vad kan jag säga " tåv av tre är inte illa" eller? tanken är god och svindlande. Tänk om all tänkte den på allavar då och då. Fast åh andra isdan, vad är en människa? ett däggdjur?
E bekant sade till mig häromdagen, " Vad fyller långbenteskrankar ( spindeldjur) för funktion"? Tja vad fyller människan för funktion?

lena
2009-08-05

  Mats Henricson
Lägg ihop alla rollerna så får du fram en ,säkerligen, alldeles Utomordentligt Fin Människa ! Kategoriseringar ska man vara försiktig med, de kan skymma Det Bästa med en Människa !
Keep on the fight and Good Luck !
2009-08-05

  Aquila
Tungsint! Men som människor kan vi känna att vi håller måttet om vi lyfter blicken, ser våra medmänniskor; vara inkännande, känna empati och ödmjukhet inför livet.
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol