Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gemensamma gåvan

Vi alla har en gåva

Ett bibliotek under skalets hårda yta
Ett kontor
Ett lager
Ett förråd

Där bilder och filmer förvaras

Inte en jävel kan stjäla den av oss

Vi alla har olika

Vi alla har våra kroppar
Våra instrument att inskaffa den glädje, den sorg som finns

Vi tankar våra celler som vi sedan kan frossa ut av

Vi packar våra själar med upplevelser och sedan reser vi vidare i minnernas flödande flod




Fri vers av Marjavaara
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-06 00:27



Bookmark and Share


  "Dempa"
så obeskrivligt vackert skrivet!
2009-08-07

  Larz Gustafsson VIP
Gud gav alla naturliga gåvor.
Men blir vi frälsta får vi även övernaturliga och kan bli till maximal välsignelse.
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara