Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mmmm underbara kärleksvärme i het kväll...


Varm som en solkatt

En liten solstråle kittlade mig

på näsan i morse

vandrade vidare

längs min kropp


Påminde mig om

viktigheter i livet

att dela med sig

av kärlekens värme


Att smeka och leka

som yster solkatt

ikväll älskling

tar jag fram solvärmen

för dig...




Fri vers av sulimaa
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-06 14:19



Bookmark and Share


  blaite
Bra och fint
2009-08-06

  peter markurth
fin
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa