Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dålig

Vid vissa tillfällen får du
mig att hata mig själv
mer än vad jag redan gör
Men det är bara bra
Då inser jag hur dålig jag egentligen är




Fri vers av Jo-hanna
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-06 14:45



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Ibland kan det kännas lätt att kasta skit på sig själv, att känna att man är riktigt dålig.

Men det är man inte.
Du är inte dålig.
2009-08-10

  Gawain
Dåligt självförtroende är inte samma sak som dålig människa.
2009-08-06

  peter markurth
det finns inga dåliga mäniskor, man gör sitt bästa
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna