Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en dans av älvor

Ett
ord

två
ord

en
mening

en
känsla

allt
binds

samman

som en dans
av älvor

på en
äng.




Fri vers av Desire'e
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-06 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e