Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

En blick
Ett leende
En beröring
En kyss
Två tungor
Detta skulle jag kunna leva för.
Kärlek




Fri vers av L00L0
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-07 10:33



Bookmark and Share


  Moa Paulsson
jag gillar det enkla, men ändå så känslofulla, i den här texten.
applåd!
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

L00L0