Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mmmm du ger så många ord...ord att sammanfoga till drömmens helhet...hetta...


Hetsensuellerotisk kärlek

Förundran speglar min

längtans vibbration

gyllena scener i

hetsensuellerotisk kärlek


Du smakar lust

min älskade

rå snabb hetsig

i kärleksmötet


Hettan tränger ut

ut ur varje por

extastårar omrörda

av habegär


Vi drömmer samma dröm

jag vet att jag vill

vill älska i hjärtats

heta kärleksfamn...







Fri vers av sulimaa
Läst 393 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2009-08-07 15:35



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Åååh! måste knäppa upp kragen och öppna ett fönster.. det blir ju imma på min skärm.. förstår inte varför hm.. applåder och kramar..
2009-08-20

  Lejonhjärtas poesi
Hetsensuellerotisk kärlek, ja det smakar namnam på tungan det.
2009-08-09

  devilsangel
Uuj vad varm jag blev plötsligt, hehe...
Här beskriver du verkligen åtrå och lust väldigt bra :))
2009-08-08

  Cosmic Johanna
Mycket värme och fyndiga ord,

varma applåder för känslan som kommer igenom.
2009-08-08

  Popcorntankar
Ren lust är så....
2009-08-07

  Junitvillingen
Inte bara solen som är het idag! Din härliga text är det med ju!!;-))
2009-08-07

  peter markurth
ja dennna gillar jag
2009-08-07

  Peter Matsa
Som att äta färsk chili, att läsa denna dikt...
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa