Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissla ~ genom dagen

 

Vissla ~

Genom dagen

En gammal truddelutt, så enkel

 

Så ensam,   slingan

 

Strofen

Så utlämnad  ~  där

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-07 18:14



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
så som livet......
2009-08-07

  Quasimodo
En lite vemodig ton kan jag ana här av om en truddelutt låter glatt och piggt !?
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP