Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens rop

....Är min
I mina ord
I min tanke
I min själ.


I mina gärningar visar
Jag om mina motiv varit
Sanna.


Ingen kan betvivla
Kärlek när den är sann
Kärlekens rop
Är att ge sitt liv,


För det man tror på.




Övriga genrer av Danne
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-07 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Danne
Danne

Mina favoriter
du vill