Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kostym

Min kostym är en svart blick med en käke av betong
Mitt bemötande är likadant

Min kostym är en öppen famn med ett leende som glimmar generösitet
Mitt bemötande är likadant




Fri vers av Marjavaara
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-07 23:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Många uppfattar min kavaj och mina solglasögon som ett hot.
Vissa som ger mig en chans har kanske en annan uppfattning.

Men jag vet att du är en generös natur.
2009-08-08

  peter markurth
bra skriven
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara