Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt bröst växer

 

i mitt bröst växer

ett gräs som ur en reva

i berget du går på

             du går på

 

det växer och och dör aldrig

någonsin mera

              aldrig mer

 

min kärlek

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-08 00:22



Bookmark and Share


  Quasimodo
Kärleken stark, odödlig och större än livet !!! Fint !!
2009-08-08

  Ranja Bjurman
Odödligt, fysisk, livgivasnde grönt gräs!
Överraskande ord, men bra!
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP