Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängslans ömhetsvind

Sakta gryr morgondagen
Ensamen ser jag in i cyberspace

Ser en skapande liten krakel
Jag skälver inför mötet med
Mitt jag


Hur skall gråten komma fram?
Och den sanna vreden?


Biter samman mina tänder
Inför mina vägskäl
Fruktan för ensamhet


Jag vill existera
Utan tvångsbeslut
Utan att tvingas Föda fram


Mina kval utan skäl
Det måste finnas en mening
Med sorgen
I min ängslans ömhetsvind.




Fri vers av Danne
Läst 419 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-08 00:30



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Berörande, "naket" och så äkta...

"Det måste finnas en mening
Med sorgen
I min ängslans ömhetsvind"

Så underbart poetat!:-)) Applåder!
2009-08-09

  Carola Bouvin
Mycket berör du med dessa rader många igenkännande tankar, jag gilla mycket..."Jag vill existera
Utan tvångsbeslut
Utan att tvingas Föda fram


Mina kval utan skäl
Det måste finnas en mening
Med sorgen
I min ängslans ömhetsvind"

Mycket bra skrivet!
2009-08-08

  Gisela Nordell
uppriktigt skrivet
rakt av
föder nya impulser
i nuet
fin titel!
påminner om Lasse Lucidor
"Ängslans sorg" 1600-tal
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Danne
Danne

Mina favoriter
du vill