Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där utanför

jag sitter och drömmer här i fönstret
och sommaren beter sig där utanför
men det biter inte på mig
hur den än larmar och gör sig till
jag önskar det hellre regnade småspik

du ligger i sängen
här bredvid
med ögonen slutna
andas tungt
fast du är vaken

den här sommaren är som ett hån mot dig
som den gör sig till

jag önskar det hellre regnade småspik
där utanför




Fri vers av Tania Bengtsson
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-08 19:01



Bookmark and Share


  thyra
Fina formuleringar som återkommer lite olikt. Fint!
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Tania Bengtsson