liten eggande repris..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
liten eggande repris...


Etthundra ägg kan inte ha fel

 

det är hårdkokt man ska vara!

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-08 21:12



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Och likafullt går även det hårdkoktas skal sönder... Fasaden spricker till slut.
Tack för eftertanken!
2009-08-08

  thyra
I alla fall till hälften, några treminuters får passera :) Kul tänkt och skrivit!
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol