Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VART JAG ÄN VÄNDER MIG SÅ MÖTS JAG AV ENSAMHETEN

 

 

Vart jag än mig vänder

vänder ensamheten mot mig

vänder den tidiga morgonen sitt första ljus

vänder jag bort mig från levande

 

jag känner ensamheten nu

jag söker febrilt i mitt inre en tomhet att fylla

jag vet inte vad jag ska göra

jag vet inte vilken väg jag ska ta

 

fastnar i obeslutsamma frågor ropar inom mig

saknar en vän att dela kärlek med och känna ett du och ett jag

saknar att känna äkta glädje varje dag

dagarna är tomma som tomma pappersark

 

min tomhet sitter jag nu i

jag väntar in händelser

någon som saknar mig

någon att sakna

 

saknar varm hud mot min

saknar handen rör sig strykande smekande mot dig

 

acceptera nu att jag är ensam

hur länge vet jag ej

men jag måste fylla

mina egna timmar med liv

 

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-09 04:42



Bookmark and Share


  Dangereux
Det där kände jag igen mig i, vackert formulerat!
2009-10-08

  Gormsen
En så söt och rar tjej som du ska inte sitta och känna dig ensam! Men jag känner igen mig själv, frånsett det där med söt och rar då förståss. Men du har vänner! Glöm inte det! Stor kram! Ripper
2009-08-10

  Hans Christian
Det gör ont att läsa texten, men den är bra skriven. Du har ofta ett speciellt flyt i dina texter, som jag tycker mycket om.
2009-08-09

  arja savela
Hej vännen. Jag är med dig i anden då är du inte ensam. Förstår att du söker närvarande kärlek; den kommer rätt som det är som till mig när jag minst anade! Hold on / Arja
2009-08-09

  Ordregnspoeten
När jag slutade fixera mig vid den sexuella närheten hud mot hud fick jag istället en vän och honom ska jag träffa idag. Det ordnar sig också för dig ska du se.
2009-08-09

  Catharina Edin VIP
Känner din saknad. Det är ju tur att du har skrivandet!
2009-08-09

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Mycket tänkvärd dikt du skriver här.
Kan det vara så att du möter dig själv
men ser dig inte för att du tror att du
ska hitta någon annan?
Ibland tror jag vi letar på fel ställen
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen