Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan tillbaka

Dina pigga suktande ögon
Din sträckta hals
Ditt lena hår
Du smekte mig med tassen
Viftade med din svans
Det var igår

Idag finns du inte




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 248 gånger
Publicerad 2005-10-05 23:39



Bookmark and Share


  Smultris
Åhhhh... Min värsta mardröm...
2005-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön