Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tripp trapp trull

Tripp trapp trull
Nu var mamma full
Lyckan är i huset
när hon är full av ruset

Tripp trapp trull
Nu föll mamma omkull
Olyckan kom till huset
När mamma försvann i suset




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 292 gånger
Publicerad 2005-10-05 23:51



Bookmark and Share


  Smultris
Du träffar mig rätt i hjärtat med dina ord...

Riktigt, riktigt bra...
2005-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön