Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om och om igen

I början verkade allting så bra
Jag trodde verkligen att du
var någonting att ha
Men månaderna gick
Och dom dära skuldkänslorna
som jag fick
Bara växte
Med tiden så kom sanningen fram
Den var obehaglig och kall
Lögner, om och om igen
Ändå gav jag dig alla dessa
nya chanser




Fri vers av Jo-hanna
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-10 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna