Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Marjavaara movie

Hela jag är en film
En biografi
En svart film med lika svart humor

Omslaget har förändrats med åren men manuset är Exakt likadan

Regissören måste vara jävligt fantasilös för huvudrollen
är fortfarande ett tunt hån

Sedan barnsben har han haft denna värdelösa kostym

Ni vet han som inte kan nått, han som bara är en statis bland alla kulisser



När fan kommer det en riktig regissör?
En från America

Ett sånt där proffs som skänker lite självförtroende

Shit vilken film det skulle bli




Fri vers av Marjavaara
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-11 00:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kanonbra titel!

Anar jag ett spår av ironi i själva dikten?

Kanske en drift med att vi i Sverige hela tiden är så beroende av landet i väst.

Jag tycker du gör det bra, och du är definitivt långt mer än en statist.
2009-08-11

  peter markurth
jag gillar denna ide
2009-08-11

    Ling
Jag är nyfiken, vilken regissör vill du ha och vilken genre? Har någon någonsin gjort en film om en statist?
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara