Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidig dikt från diktsamlingen FRI, 1995. Dikt nr 3


Ett minne (3) - FRI

Ett minne

blottade mig

det som höll mig kvar

famlade förblindad

av vad endast trohet var

liknelsen var skapad

och där stod man två

likhet skapade likhet

inget destruktivt

inget fint

inget kul

ingen där

men ändå en liknelse

av mig



saknade dig




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 814 gånger
Publicerad 2005-10-06 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön