Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur diktsamlingen Sten i Glashus, 2005, dikt 1


Förvuxna skor (1) - Sten i Glashus

Flanerande konstnär, förvuxna skor
Avund sköljer reparationskur
Livfull minneslucka allvarligt stor
Tappra steg en inspirationstur




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 502 gånger
Publicerad 2005-10-06 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön