Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet



En exploderande supernova
hörs ej
I ett syrefritt universum

En mun
Som i ett skrik
Ur ingenting ljuder
Men slukar allt i sin omgivning




Fri vers av Almagrundet
Läst 524 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-10-06 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet