Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen du vackra gula löv och hejdå till kvittret

Jag vill ha löven som pyntar gathörnen med sina brinnande nyanser
Jag vill att de gröna i träden blir som ett misslyckat fyrverkeri

Jag vill ha September, Oktober
Vill se barnen i skolan
Vill se jägarens kåta blick

Vill vara i kylans trygga famn

Vill låta en film ta mig in i en stearindränkt lya

Vill säga Hejdå till fåglarna

Vill ta på mig mer kläder

Vill att vardagen ska komma och få människorna tillbaka


Tillbaka till livet




Fri vers av Marjavaara
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-11 20:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Håller med dig vad höstens skönhet anbelangar.
Men jag tycker bara att det är tragiskt att dagarna blir kortare och kylan så småningom trycker ned oss i våra dufflar.
2009-08-11

  ~Hope~
Jag vill med ha höst! Slänga mig i en lövhög och värma mig i de sista solstrålarna...
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara