Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till den Bästa av vänner



Inslaget i omtanke

din födelsedagspresent

Du tittar frågande på innehållet och sedan på mig

En miniräknare



Jag ler



"Det är för att du är en vän att räkna med"




Övriga genrer av Baystream
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-12 00:36



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
ha, ha underbart!
2009-08-12

  Passion>Me
kantboll ...
2009-08-12

  Lindalou
Fyndigt haha.
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream