Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vill inte ens beskriva... bara jobbigt juh...


Rätten att välja




Jag har väl rätt att vara
den ände?

Om inte

så har jag väll rätt att välja
att inte vara
den andre?


*gör ont*




Fri vers av BlåhäXa
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-12 07:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa