Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanelbulletjejen - Cinnamonbungirl II

 

Nu är jag färdigbakt!

Kom nu och hämta mig och ät mig och njut mig varm och mjuk!

 

Innan jag kallnar....

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-12 14:50



Bookmark and Share


  peter markurth
jag kan äta upp dig, vill du det?
2009-08-12

  blaite
Härlig självdistans 2
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP