Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han sa; skriv en dikt.



Främmande ord, lockar hennes läppar att le
Som nya smaker, smeker hennes mun
slätar hennes tunga
Väcker små små fjärilar till liv
Kittlar hennes smaklökar
Dessa osynliga fingertoppar
likt änglakyssar, doppade i mörkchoklad

”Skriv en dikt”

Han var bra konstig
Så rak, han måste ha träningsvärk i ryggen

Famnar, famnar, famnar
Han viskade värme om närhet
ömhet bland ettor och nollor
Hon stirrade sig blind på orden
Hennes axlar fortfarande naket ensamma
tillbakalutade på den blåa kontorsstolen

Han levde bland exotiska frukter, det möraste av kött
gudomliga såser och drack vin smaksatt med livet
Han hävdade sig själv, med resor och success
Förförde henne med landskoder och gastronomiska tecken
Matade henne med smör, hans ess i skjortärmen
ostron som afrodisiaka

”Det är som en blandning av saltvatten och snor.
Kysser jag hellre någon som inte är pollenallergiker”

Främmande ord som lockar hennes läppar att le
Smaken av choklad
Fick henne att sukta efter mer
Skulle hon ge vika
skriva, leka livin la Vida Loca?

”Skriv en dikt” sa hon och skratta tyst för sig själv

Om vadå?
Hur man på ett poetisk sätt gör en lyckat bechamelsås?
Skulle hon använda en botten eller toppredning?
Två msk versaler, en tsk konsonanter och en dl smiles?

”Skriv en dikt….”


… skriv en själv.





Övriga genrer av Baystream
Läst 1729 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-08-12 15:07



Bookmark and Share


  wellness tina
gillar =)
2010-09-23

  SecretGardenofLotta
gillar tonen i den här... filurig på nåt sätt : )
2009-08-14

  Catharina Edin VIP
Spännande och bra!
2009-08-13

  blaite
du e rätt king själv..toppen text..
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream