Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du lider

Jag hissnar när du lider

känner din sorg

din smärta

din ensamhet

 

Jag sörjer när du lider

gråter din gråt

när hålet vidgas

i min själ

 

Jag ber när du lider

om hjälp av de bästa

vishet av den högste

stöd från alla

 

Jag ser när du lider

den styrka du har

att bära och bli buren

trots allt




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-12 18:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag gör verkligen detta.
Kram!
2009-08-31

  Redeemer
Underbart skrivet!
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*