Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågor

Vad innebär det att bli hörd, sedd, förstådd?

Vad innebär det att bli älskad på riktigt?

Vad är oändlig, ovillkorlig omsorg egentligen?

Hur kan vi lägga ner vårt eget, se klart vart vägen bär?

Vad betyder vår vandring på jorden?

Hur ska den räknas?

I år, minuter eller sekunder?

Vad betyder mina ord och mitt hjärtas suckar?

Vad kan jag göra för att möta dig?

När får vi reda på varför allt har hänt?

Får vi någonsin reda på vad vägen betytt?

Finns det någon mening med att fråga sig varför?

Är det ens viktigt i det långa loppet?

Kanske finns det svar vi inte klarar att få idag.

Kanske finns det vägar och lösningar vi aldrig sett.

Kanske finns det något bortom all smärta.

Kanske har vägen format oss till dem vi är idag.

Jag svarar på frågor med andra frågor.

Hjärnan stannar aldrig av.

Kanske finns det inga svar.

Vem vet?




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-12 18:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Själv fick jag lägga ner viljan att förstå men det visade sig finnas vägar och lösningar som jag aldrig såg först...
2009-08-31

  Grubbelmia
Jag tror att det finns något bortom all smärta. Frågor födda i smärta. Bra poetat. Tack och kram. /Grubbelmia
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*