Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så bli man 17 om bara några timmar!


Åren bara går och går..

Nu har ett år till snart gått,
sången hörs redan runt knuten
i mina gammla minnen.

Presenter och närheten av
människor man håller kär.
Det är underbart det!

Ett år till har gått och man
blir bara äldre och äldre,
men det är skönt.




Övriga genrer av elinbelin
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-12 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinbelin
elinbelin