Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tekopparna är stora i Mullhyttan...


Härliga Måna!


Förklädd gök -
(i skatdräkt)
med tillhörande utbrott

av fatala skratt

överdriven myckenhet
av te

kunde ha totalsabbat...

(nåja, det får ni tänka er...)

sen drack vi lite till
skrattade
slog en ny drill...

stenhur sjöng finurliga visor
endast för oss

trevade oss fram till
fotoutställningen
i källaren...


Mjölkboa!
du är den enda

lika unik som Måna
med distraktiva drag

med halvfull bokfamn

anträdde vi utträdet
idogt letande

världens största nyckelknippa

ej blott professorer
äro disträa...

Tack för en underbar första kväll, härliga vän!

/Caprice aka Karin

 




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-13 02:21



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Tack själv kära Caprice! (Det var alltså inte jag som skrev en hyllningsdikt till mig själv!) Och tack Gunnar, du är alltid välkommen!
Karin/Caprice och jag hade en helmysig första kväll på hennes besök, natten blev sen i Mjölkboa och skratten blev många...
2009-08-13

  Gunnar Norrman
Jag håller med! Glömmer inte heller besöket i Mjölkboa i första taget, och gör gärna om det!
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger