Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Tung Socialdemokratisk Skolpolitiker, Karin Jämtin, driver ett Förslag som innebär Stopp För Vinstdrivande Friskolor (precis enligt mina Intentioner, för:s anmärkning) . Sju S-märkta skolpolitiker Fronderade omgående MOT detta förslag....


S splittrade om Friskolornas vara eller icke vara - Släpp loss Tunghäftan, Mona Sahlin !

Nu MÅSTE Du visa VAR SAP står, Mona Sahlin ! Stöder Du Karin eller ska du låta Den Borgerliga Falangen inom SAP (med bl a "Ärkehögersossen" K-O Feldt ,som "Mentor") fortsätta att Blamera Partiet ?
Och VAD säger LO ? Upp till Bevis ! Vi föräldrar vill VETA !

Vid tangentbordet
Mats Henricson

(Fakta från tidningen Folket 13 augusti, ledarsidan)




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-13 12:25



Bookmark and Share


  Mats Henricson
SPLITTRINGEN avseende Vinstbegreppet i samband med Friskolorna verkar vara STOR, inom SAP ! På HÖGER-sidan står Socialdemokraternas skoltaleskvinna, Marie Granlund, i spetsen och sade nyligen i Dagens Nyheter : " Men att förbjuda vinstutdelning i Friskolor tror jag INTE är verkningsfullt . Det är bättre att höja kvalitetskraven . " En KLAR eftergift år Marknadskrafterna !
På VÄNSTER- sidan , som leds av Socialdemokraternas vice ordörande i Socialutskottet, Ylva Johansson, som , bl a sagt: "...vinstintresset är INTE någon bra drivkraft inom Skola,Vård och Omsorg ...."
SE bara på de Helt SJUKA Konsekvenserna av Friskoleverksamheten, t ex i Södra Stockholm, där en s k "Fri Förskolas" Ägare delat ut 15.000 per barn i VINST till delägarna !
VINST på BARN ! Visst låter det SJUKT !!!!!!!!!
NU får Du ta tag i detta, Mona Sahlin ! HUR ska ni ha det ?
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska