Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smultrontörst

Smultrontörst eller hallonsaft
Bättre rim det har jag haft
Skriver gör hon och som hon vill
Tänder man tills de blå ligger still




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 1013 gånger
Publicerad 2005-10-06 13:34



Bookmark and Share


  Smultris
*Kikar*

*ler*
2005-10-06

  Fredric
*skrattar* Good damn bro..
2005-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön