Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moderns vingklädda tur

Fröjdas vår moder din vingklädda tur
Du som ska älska över vår tid
Du som ska leda och ta oss där ur
Ta oss förbi vår dåliga nid

Fröjdas vår moder du är lycklig och stark
Lyckan oss kommer trots det är kallt
Med dig som en stolt och glimmande ark
Vi hyllar din kram, vi hyllar dig allt




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 334 gånger
Publicerad 2005-10-06 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön