Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timmarna bakåt

Jag har skaffat ett pass
Så att jag passar in
För att kunna ta mig dit jag vill
Kunna resa med klass
Så min klass är din
För några timmar bakåt till




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 367 gånger
Publicerad 2005-10-06 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön