Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLIPP DAAÄÄÄJ!!! KLIPP DAAAÄÄÄJJJ





sena nattpromenader och Yoggi orginal.

sätter likamedtecken så ofta jag vill = jämförelsemekanismer




KLIPP DAAÄÄÄJ!!! KLIPP DAAAÄÄÄJJJ

KLIPP DAAÄÄÄJ!!! KLIPP DAAAÄÄÄJJJ




där har vi det. smaksatt av det okända




Övriga genrer av stockhausen
Läst 343 gånger
Publicerad 2005-10-06 14:54



Bookmark and Share


  Oskar...
Eh.. rejält diffust, och trots att jag inte fattar ett dugg garvar jag åt rubriken och det oförståeliga inslaget i mitten..
Icke-sammankopplade inslag från vardagen? Eller bara någon form av ordbajsning.. spontant..? Är bara nyfiken.
2006-02-15

    ej medlem längre
Haha... din rubrik fick mej att asgarva innombords....
2005-10-06
  > Nästa text
< Föregående

stockhausen